Monday, September 15, 2008

antah ah

last 2 days ago,me and pooh jalan2 ke hua ho mall..kami dua membuat kaca mata..hehehe..batah udah ku nda membuat kacamata ani,since ku ubd 2000...so ani terpaksa membuat kacamata untuk mengclaim elaun kacamata..rugi jua,siapa membagi..then aku shopping baju kuliah and perfume..huhu..nada plan kan shopping,shopping sakan tah plng..habis terabang 300 brunei dollar..(kes sasak nda jadi ke saudi)..then kul 10 30 atu kami ke rumah chupal kan hang out sana saja,liat movie die hard 4..aku nda pernah meliat movie ani dari die hard 1..so aku nda tau banyak pasal movie ani,so liat saja tah..siuk jua lah..banyak aksi2 stunt..so kami liat sampai habis..udah pukul 12 chupal kan membawa kami membali nasi katok mama di muara ah..so nada plan jua,makan sana tah kami..di jadikan kisah..masa kami duduk2 di sana atu..banar plng sakit telinga kami mendangar lagu yang durang putarkan atu..OMG memang memekak kan telinga,tapi me and chupal diam2 saja,yang penting dangar and make dont know saja..tapi yang sorang ani..macam kan nazak ia udah mendangar lagu ah(ciptaan allah kali ah suara ah)..iata mengingar tah ia dari awal kami duduk sana sampai kan muleh.."cuba tah kamu tutup radio kamu ah,sakit telinga ku"..kata si kawan ani menagur dengan bangganya wakakaka..tapi sayangnya sebesar mana pun badan nya,senyaring mana pun suara nya tetap jua nda kana peduli wakakaka...kesian dia lo..iatah tepaksa tah jua ia mendangar lagu yang di putarkan atu..mayb kan mati udah rasanya ia mendangar ah..yang banar nya..nda jua semestinya kitani sebagai pelanggan ada hak kan mengatur2..lagipun pekerja2 di sana enjoy mendangar lagu atu..tapi ia sorang ganya yang macam orang kepisan..hehehe..jgn salah guna hak sebagai customer udah lah..cuba tah jgn tah di ingau..buat mcm biasa ja..nda membari mati tu..kasar berpada2...wassalam..

2 comments:

Anonymous said...

It's so easy to choose high quality [url=http://www.euroreplicawatches.com/]replica watches[/url] online: [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-rolex/]Rolex replica[/url], [url=http://www.euroreplicawatches.com/mens-swiss-watches-breitling/]Breitling replica[/url], Chanel replica or any other watch from the widest variety of models and brands.

Anonymous said...

Hello,
I have developed a new clean web 2.0 wordpress theme.

Has 2 colours silver and blue, has custom header(colour or image).
I am curently working on it, so if you have suggestions let me know.

You can view live demo and download from here www.getbelle.com
If you found bug reports or you have suggestions pm me.
Wish you a happing using.

many thanks to [url=http://www.usainstantpayday.com/]USAInstantPayDay.com[/url] for helping with hosting and developement of the theme
sitsoicheHeli